Over mij en mijn collectie

Hallo, mag ik mij even voorstellen

Over mij en mijn collectie

Mijn naam is Marie Louise.

Alweer meerdere jaren geleden,  ben ik naar Frankrijk verhuisd.

In Nederland heb ik een winkel in cadeauartikelen gehad wat ik met veel plezier gedaan heb. Nu in Frankrijk weer een cadeauwinkel, maar dan online.

Stil zitten kan ik niet en aangezien ik dol ben op handwerken (breien, haken en naaiwerk) heb ik al een behoorlijke eigen collectie opgebouwd, waarbij ik deze drie soorten van handwerk met heel veel liefde combineer.

Mijn eigen collectie bestaat uit diverse artikelen:
Van stola’s, mutsen, shawls voor dames, tot allerlei leuke lieve artikelen voor baby’s en peuters. Dat varieert van boxpakjes, omslagdoeken, dekentjes, knuffels en nog veel meer. Maar ook nog andere items voor in huis om cadeau te geven.

Alle artikelen zijn uniek omdat ik geen één artikel hetzelfde maak.

Graag nodig ik u uit om de webshop te bekijken en ik hoop dat u het net zo leuk vind als ik.